Servicegericht


A.J. van der Tol B.V. staat bekend als een degelijk en betrouwbaar bouwbedrijf waar kwaliteit en service voorop staan. Ontzorgen van de opdrachtgever en leveren van kwaliteit in materiaal en product met eigen vakmensen en leveranciers en onderaannemers die dezelfde normen en waarden hanteren.

Onze eigen vrachtwagen en smederij / reparatiewerkplaats zorgen voor snelheid en flexibiliteit op het gebied van materiaallevering en inzet van materieel. Een voorraad van de meest gangbare materialen en goede gereedschappen maken ons flexibel, servicegericht en kwalitatief hoogwaardig.

Wij zijn lid van Bouwend Nederland, Bouwgarant en Woningborg N.V. Daarnaast zijn wij FSC®-gecertificeerd (License code is FSC-C114045) en een erkend leerbedrijf. Lees meer op de pagina waarborg en garantie.

Historie


In 1916 begon A.J. van der Tol een bouwbedrijf aan de Brandsteeg in Utrecht. Eerst waren er kleine verbouwingen en binnenbetimmeringen, maar al snel breidden de werkzaamheden zich uit en moest een grotere locatie worden gevonden. In 1929 verhuisde het bedrijf naar De Bilt en in 1957 werd de huidige locatie in Bunnik betrokken. Inmiddels staan de derde en vierde generatie aan het roer en met de in 2008 nieuw gebouwde bedrijfshal is het bedrijf klaar voor de toekomst.

Opdrachtgevers


Zowel gemeenten, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen als particulieren behoren tot onze opdrachtgevers. Voor verbouwingen kan het complete pakket van ontwerp en aanvraag bouwvergunning tot en met de bouwkundige oplevering verzorgen. Daarnaast zijn wij ook bekend met het bouwen van complexe projecten in bouwcombinaties, onderhoudscontracten en meer jaren onderhoudsplannen voor Verenigingen van Eigenaren.