Nieuwbouw in Cothen, Bunnik en Schalkwijk (Houten)


In Cothen, Bunnik en Schalkwijk (Houten) heeft AJ van der Tol nieuwbouw projecten in portefeuille waar in opdracht of in eigen beheer nieuwbouwwoningen worden ontwikkeld en gerealiseerd. Hieronder een actueel overzicht van de nieuwbouwontwikkelingen en verkoopinformatie. Heeft u interesse in één van de woningen of heeft u een grondpositie waar u eventueel wat mee wilt dan kunt u ons benaderen. Haalbaarheidsstudies, ontwikkelingsmogelijkheden, vergunningstrajecten en elke andere vorm van samenwerking is denkbaar. Benader ons via de contactpagina.
 
De Wiese - Schalkwijk

Stelt u zich eens voor om te wonen in het charmante en groene Schalkwijk. Een ochtendwandeling door de rustige dorpskern. Een heerlijke fietstocht langs de rivieren. Of tuinieren in de stralende voorjaarszon. Wonen wordt puur genieten in De Wiese, het nieuwe stukje Schalkwijk.

 
De Wiese is een jonge woonwijk in wording. Hier worden in totaal 72 woningen gerealiseerd in een landelijke kindvriendelijke woonwijk aan de rand van Schalkwijk, een klein dorpje nabij Houten. Meer informatie vindt u op de projectwebsite van De Wiese - nieuwbouw Schalkwijk (Houten). Wilt u niets missen, schrijf u dan in voor de digitale nieuwsbrief waar we elke 2 á 3 maanden de laatste ontwikkelingen en foto's in plaatsen.
Parkwoningen - Cothen

Een mooi woningbouwproject komt pas volledig tot zijn recht wanneer het in balans is met de bestaande omgeving. De architect Studio in Motion is hierin geslaagd met deze frisse ontwerpen van zes twee-onder-één-kapwoningen in de nieuwste wijk van Cothen, de Kamp. De subtiele ontwerpen van de woningen passen bij de rustige en landelijke omgeving. De Parkwoningen liggen centraal in de nieuwe wijk aan de parkachtige wadi’s (natuurlijke tijdelijke opslag van regenwater). Een schitterende locatie voor mensen die hoge eisen stellen aan een ruime parkachtige woonomgeving.

Bekijk de projectwebsite


 
Gasloos Bunnik
6 luxe twee-onder-één-kap-woningen op fantastische grote kavels, uniek op zo'n korte afstand van Utrecht. Direct bij binnenkomst van het dorp vanuit de richting Odijk na 500 meter aan de linkerkant van de Schoudermantel ligt dit nieuwbouwproject. Hier worden grote twee-onder-één-kapwoningen gasloos gerealiseerd met een diepe achtertuin van maar liefst ruim 20 meter diep, gemeten vanaf de achtergevel van de woningen.
Standaard worden de woningen voorzien van een gemetselde garage, zonnepanelen met een duurzaam installatiepakket en vloerverwarming beneden, met een erker aan de voorzijde en een standaard uitgevoerde achteruitbouw.

Link naar de brochure.